Cégvilág

Netes zeneáruházat nyit a Hungaroton

Májusban indítja el a Hungaroton a Fotexnettel közös fejlesztésű zeneáruházát, amelyben pár száz forinttól kezdődő áron vásárolhatják meg és tölthetik le kedvenc dalaikat, albumaikat a felhasználók – jelentették be a cégek mai tájékoztatójukon.

A Hungaroton Music Store másolásvédelem (DRM) nélküli zenéket árul, így a felhasználó az ott vásárolt darabokat felhasználási kötöttségek nélkül játszhatja le. A zenebolt dalai 256 kilobit/s tömörítésű MP3 fájlokban érhetők el, amelyek digitális minősége a szakértők szerint szinte megkülönböztethetetlen az eredeti felvételektől.

A Hungaroton Music Store már indulásakor 2700 albumot, több mint 40 ezer dalt tartalmaz a Hungaroton 50 évre visszanyúló katalógusából, ez tartalmazza a legnagyobb magyar komoly- és popzenei szereplők alkotásait.

A felhasználók rákereshetnek az előadók nevére, album- és dalcímekre. Az áruház közel egyperces belehallgatási lehetőséget is nyújt a bolt bármely dalába. A vásárlás pedig OTP-bankkártyás fizetéssel válik lehetővé.

A cikk teljes terjedelmében csak előfizetőink számára elérhető. A cikket - az összes mai cikkel együtt - egy emelt díjú SMS elküldésével olvashatja el.

music store online áruház Sláger Hungaroton
Kapcsolódó cikkek