Cégvilág

Ingatlanos alkalmazás okostelefonokra

A Jones Lang LaSalle bemutatta első iPhone-alkalmazását, melynek segítségével ügyfelei könnyen hozzáférhetnek kereskedelmi ingatlanok elemzéséhez, illetve felvehetik a kapcsolatot a helyi, illetve nemzetközi szakemberekkel a közösségi hálókon keresztül. Az új applikáció szabadon elérhető az App StoreSM-ből.

„Mostantól munkatársaink és a már meglévő vagy potenciális ügyfeleink, akik naprakész piackutatási anyagokat és szakértelmet keresnek a kereskedelmi ingatlanpiacon, másodperceken belül elérhetik a számukra fontos információkat. Legyen az illető irodában vagy úton, ez az alkalmazás mindig rendelkezésre áll” – mondta Kevin Turpin, a Jones Lang LaSalle kelet-közép-európai piackutatási vezetője.

Az alapján, hogy földrajzilag milyen területen érdekeltek a felhasználók, személyre szabhatják az iPhone-alkalmazást készülékükön, továbbá információkat találhatnak a Jones Lang LaSalle cégről, a dolgozóiról, a szolgáltatásaikról és az irodáiról. Az alkalmazás használói hozzáférhetnek a korábbi piackutatások teljes készletéhez, a legfrissebb anyagokhoz is, valamint a Green Blog segítségével nyomon követhetik a legújabb fejleményeket a kereskedelmi ingatlanok fenntarthatóságával kapcsolatban.

„Fontosnak tartjuk, hogy mindig friss és értékes információkkal lássuk el ügyfeleinket, ezért a jövőben további újításokat is bevezetünk. Célunk, hogy könnyebben elérhetővé tegyük a fontosabb helyi és nemzetközi piackutatási tanulmányainkat, ezzel is elősegítve ügyfeleink teljes körű piaci tájékoztatását” – tette hozzá Tuza Rita, a Jones Lang LaSalle magyarországi vezető elemzője.

alkalmazás Jones Lang LaSalle ingatlan fejlesztő piackutatás App Store
Kapcsolódó cikkek