Cégvilág

Már hétezren dolgoznak a győri Audinál - A bővítés folytatódik

Ma megkezdte munkáját a hétezredik munkatárs az Audi Hungaria Motor Kft.-nél. Az üzemmérnök munkatárs az új járműgyár leendő karosszériaüzemében, a szériatervezésen dolgozik a jövőben.

A vállalat az év első nyolc hónapjában több mint 900 munkatársat vett fel – részben a jelenlegi gyár különböző területeire, részben már az épülő járműgyárba. 2011 januárjától több mint 900 új munkahely létesült a győri vállalatnál. Ebből mintegy 200 felsőfokú végzettségű munkatárs az új járműgyárban fog dolgozni.

A legtöbb új munkatárs a karosszériagyár, lakkozóüzem, járműszerelde, valamint a minőségbiztosítás területén látja el majd feladatait. Emellett az új járműgyár termelési területeire 2011 nyarától 80 fizikai munkatárs nyert felvételt.

Ők Győrben az Audi Hungaria Oktatóközpontjában vagy a németországi Audi gyárakban, Ingolstadtban és Neckarsulmban készülnek fel jövőbeli feladataikra. A termelői területeken dolgozó munkatársak elsősorban Győrből és 70 kilométeres körzetéből érkeznek. Célcsoporttól és képzettségi szinttől függően a toborzást a régión kívülre is kiterjesztik.

A gyárbővítéssel az Audi Hungaria 2013-ig összesen 2100 új munkatársat vesz fel. Különösen a lakkozó- és felületkezelés, elektronika, mechatronika, járműtechnika, fémtechnika és szerszámtechnika, valamint a minőségbiztosítás, és logisztika területén jártas szakembereket keres a vállalat.

gyárbővítés Audi Győr dolgozó Audi Hungaria munkatárs
Kapcsolódó cikkek