Cégvilág

Magyarország lett a legjobb a hivatásturisztikai vásáron

Magyarország turisztikai megjelenése új díjat „zsebelhetett be”, ezúttal a világ legrangosabb hivatásturisztikai vásárán, a 2011. november 29. és december 1. között megrendezett barcelonai EIBTM-en.

A több mint 90 ország részvételével lezajlott rendezvényen, a magyar stand, a díjazott hat kategória közül a legrangosabb, „Best Stand Design Overall” címet nyerte el. A sikeres magyar megjelenés során az MT Zrt. Magyar Kongresszusi Igazgatósága hazánk hivatásturisztikai kínálatának népszerűsítése mellett a Meeting Professional International szervezet képviselőit is invitálta Magyarországra, annak érdekében, hogy minél többen vegyenek részt a szervezet 2012. januári, Budapesten megrendezésre kerülő európai konferenciáján.

Magyarország hivatásturisztikai kínálata 116 négyzetméteres standon mutatkozott be a barcelonai EIBTM-en, a Magyar Turizmus Zrt. szervezésében és rekordszámú, 21 társkiállító – szervezőirodák, szállodák és rendezvényhelyszínek – közreműködésében. A felszín alatti vízkincsünket a figyelem középpontjába állító nemzeti stand koncepcióját – több rangos nemzetközi vásáron elnyert különböző kitüntető címek után – ezúttal a legrangosabb, „Best Stand Design Overall” elismeréssel díjazták.


 

eibtm kiállítás hivatásturisztika stand MT Zrt
Kapcsolódó cikkek