Cégvilág

Mi lesz a bérekkel és juttatásokkal 2012-ben? - Felmérés

Ugyan már itt az év vége, de a gazdasági környezet alakulása, az információhiány és egyéb tényezők miatt számos cégnél még mindig teljes a tanácstalanság, hogy mi legyen a bérfejlesztések, a kötelező bérkompenzáció tekintetében.

Sok munkáltató és HR-es még nem tudja, hogy a frissen elfogadott adótörvények alapján mit tegyen? Milyen béren kívüli juttatásokat adjon a munkavállalóknak jövőre a megváltozott járulékteher mellett? Mit kezdjen az új elemekkel (pl. Erzsébet-utalvány)?

A DEVISE Hungary és a Nemzeti Üdülési Szolgálat e nehéz helyzetben országos felmérésével és az eredményeknek a résztvevők közötti megosztásával támogatni kívánja a munkáltatók és a HR-esek munkáját.

A január 4-ig tartó országos kutatás keretében felmérésre kerül, hogy a munkáltatók mit terveznek a bérekkel 2012-ben, adnak-e, ha igen mekkora keretösszeggel, s milyen béren kívüli juttatásokat, hogyan gazdálkodják ki a minimálbér-emelést, mit tesznek a juttatásokat terhelő megváltozott járulékteherrel, miként járnak el a bérkompenzáció esetében.

A felmérésben résztvevők 2012. január 9-én ingyenesen megkapják a kutatás országos adatai alapján készülő elemzést, ezáltal a 2012. évi első bér fizetéséig lehetőségük nyílik széles körű benchmark információkra alapozva saját jövedelmi rendszerük átstrukturálására.

bér Devise Hungary felmérés HR juttatás
Kapcsolódó cikkek