Cégvilág

Biometrikus azonosító és hőkamera is véd

Speciális kórházi és gyógyszer-logisztikai szolgáltatásokat nyújt a kelet-közép-európai régióban Budapesten megnyitott raktárán, a Budapest Pharma Platformon keresztül a DHL Supply Chain Magyarország Kft.

A 2000 négyzetméteres, hő­mérséklet-szabályozott raktárat a hazai gyógyszer-logisztikában egyedülálló módon kialakított biztonságvédelmi rendszer védi a mind gyakoribb gyógyszerhamisítások és gyógyszerlopások megelőzése érdekében.

Nagy felbontású kamerák figyelik a területet, ahová csak különleges biztonsági ellenőrzés, biometrikus azonosítás után léphetnek be még a dolgozók is, és ahonnan csak infrakamerás ellenőrzés után távozhat bárki. A hazai leányvállalat online­ épületfelügyeleti rendszert is kiépített. Speciálisan erre a célra kifejlesztett tárolóeszközök révén, bárhol a világon van is az adott termék, a DHL dolgozói és az ügyfelek is tájékozódhatnak mind a külső, mind pedig a tárolódoboz belső hőmérsékletéről. Vakcinák és egyéb gyógyszeripari termékek szállítása esetén ugyanis fizikai épségük mellett a hőmérséklet a legfontosabb tényező.

DHL biometrikus hőkamera
Kapcsolódó cikkek