Cégvilág

Elindult a Book and Walk

Több ezer e-könyvet kínál az olvasóknak a nemrég elindult Book and Walk webáruház (bookandwalk.hu.) Keresőrendszere alkalmassá teszi, hogy az érdeklődő a teljes szövegben, szerzők, címek és kiadók, sőt az e-könyvek képei között is böngésszen.

A keresett művet megtalálhatjuk a térképen a cselekmény helyszíne szerint, illetve az időtengelyen aszerint is, hogy melyik korszakban játszódik a történet. Ha például csak a jelenben játszódó e-könyvekre vagyunk kíváncsiak, több mint kétezer történet közül lehet választani.
Az e-könyveket megvásárlás után számos platformon el lehet érni, PC-n, e-könyv-olvasón, okostelefonon. Az oldalnak saját fejlesztésű webes olvasója van, illetve rendelkezik androidos okostelefonra és táblagépre telepíthető alkalmazással.

Az Apple termékeit használók pedig hamarosan az IOS alkalmazást is elérhetik. A rendszer szinkronizálja a kijelöléseket, a megjegyzéseket és a könyvjelzőket is. Ennek köszönhetően az olvasás nincs eszközhöz kötve, a felhasználói adatok megadásával bármilyen készüléken folytathatjuk a történetet.

e-könyv áruház book and walk
Kapcsolódó cikkek