Cégvilág

Síncsere, pályafelújítás: felborul a 4-es és a 6-os villamos közlekedése

Panel- és síncsere miatt a 4-es és a 6-os villamos vonalán a forgalom korlátozására vagy annak módosulására kell számítani.

Panel- és síncserét végez a villamospálya javítása érdekében a Goldmann György téren és az Irinyi József utcában a Karinthy Frigyes út és a Petőfi híd, budai hídfő között a BKV Zrt., ezért a 4-es és 6-os villamos helyett 2017. június 17-én (szombaton) 0:30 és június 27-én (kedden) 4:00 között pótlóbuszok járnak a dél-budai végállomások és a Corvin-negyed M között – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Fotó: MW

A lezárás ideje alatt minden éjszaka 0:00 és 4:00 között a 6-os villamos helyett a teljes vonalon pótlóbuszok közlekednek. 2017. június 17-én és 18-án (szombaton és vasárnap) a dél-budai végállomástól a Nyugati pályaudvar M megállóig járnak a pótlóbuszok, a villamosok pedig a Széll Kálmán tér felől az Oktogon M megállóhelyig közlekednek, mert a Ferenc körúton és az Erzsébet körúton a BKV Zrt. síncserét végez.

2017. június 24-én és 25-én (szombaton és vasárnap) a 4-es és a 6-os villamosok teljes vonalán pótlóbuszok közlekednek, mert a Szent István körúton és a Margit körúton pályakarbantartást végeznek. Ezen a hétvégén a 17-es villamos csak a Savoya Park és a Széll Kálmán tér között jár – közölte a BKK.

pótlóbusz BKK forgalmi korlátozás villamos
Kapcsolódó cikkek