Cégvilág

Erre figyeljen a jövő héten, ha az Árpád híd felé közlekedik

Forgalomkorlátozásokra kell számítani a jövő héten az Árpád hídi metróállomás környezetében az M3-as metróvonal felújításának előkészítési munkálatai miatt.

Változik a közlekedés rendje jövő héten az Árpád híd környékén az M3-as metró felújítási munkálatai miatt a Közlekedési Központ tájékoztatása szerint.

A Váci út – Róbert Károly körút csomópontjában 2017. augusztus 21-től várhatóan augusztus 27-ig a metróvonal felszíni pótlásához szükséges hálózat kiépítése miatt forgalomkorlátozások lesznek érvényben – tudatja közleményében a BKV.

A korlátozások értelmében a Váci útról a belváros felé vezető oldalon továbbra sem lehet a Róbert Károly körútra balra kanyarodni. A Róbert Károly körúton, az Árpád híd irányában a Váci úti kereszteződésnél a szélső egyenesen haladó sáv továbbra is lezárt a forgalom elől. Az Árpád híd felől a Váci útra – a városból kifelé vezető irányba – balra kanyarodó két forgalmi sávból a továbbiakban is csak a külső sáv lesz járható.

A Róbert Károly körúton az Árpád hídról lejövő, három egyenesen haladó forgalmi sávból a szélső lezárva marad. A Váci útról balra, az Árpád híd irányába kanyarodó külső forgalmi sávot szintén lezárják, a belső forgalmi sáv pedig időszakosan, éjszakánként nem lesz járható. A Váci út – Róbert Károly körút csomópontjában, a villamos vágányokon történő áthajtások során sávszűkületekre kell számítani – tájékoztat a BKV.

 

közlekedés M3-as metró BKV metrófelújítás forgalomkorlátozás Árpád Híd
Kapcsolódó cikkek