Cégvilág

Így vonzana fiatal munkavállalókat a Budapest Taxi

Fiatal munkatársakat toborozna a pályára a Budapest Taxi – közölte a társaság.

Fiatal munkatársakat toborozna a pályára a Budapest Taxi – közölte a társaság. A Sziget Fesztivál alkalmából a Budapest Taxi minden szigetlátogatót arra kér: saját érdekükben figyeljenek, milyen taxiba szállnak be.

,,Vannak szabályok, amelyek az etikus taxizás alapjai, ezt pedig fontos, hogy minden utas előre tisztán lássa. Különösen, hogy most ennyi külföldi van nálunk a fesztivál kapcsán, akiket még könnyebb megvezetni. Fontos tudni, hogy az akkreditált, tehát valamelyik taxi társaság égisze alatt dolgozó kollégák járművének ,,szabad jelzése” a társaság neve. Etikus fuvarosnál nincs fix ár, csak a pontosan látható tarifa, ami minden járműben ki kell, hogy legyen függesztve. Többnyire még a Sziget idején is követelmény a konszolidált munkaruha, a buli dacára nem megengedett a papucs és a rövid nadrág, nincs a kocsiban hangos zene, ellenben fontos a tisztaság” — figyelmeztet a társaság.

Fő célunk, hogy ne lehessen megkárosítani az utasokat

- mondta Oravetz Nándor, a társaság vezetője. Aki hozzátette, amennyire csak lehet, rugalmasak a fesztiválozókkal.

A szabályok és a tiszta feltételek mellett viszont a cégvezető számít más területen is a fiatalokra. ,,Egyre több környezetbarát járművel közlekednek a taxisok, hogy ezt a fiatalok is megismerjék, egy félbevágott, jól átlátható bemutató autót állítottunk ki közel a szigethez. Itt nemcsak megnézhetik a járművet, de annak szolgáltatását is igénybe vehetik, méghozzá ingyen környezetbarát autókkal való utazás élményét, kedvet csináljunk az utazáshoz, de a munkánkhoz is – közölte a társaság.

Sziget Fesztivál Budapest Taxi taxi
Kapcsolódó cikkek