Cégvilág

Egybeolvadt az E.ON két hazai vállalata

Egyesült az E.ON versenypiaci és az egyetemes üzletágát kiszolgáló két vállalata. Januártól a versenypiaci ügyfelekkel foglalkozó E.ON Energiakereskedelmi Kft. látja el a villamos energia egyetemes ügyfélkört kiszolgáló feladatokat.

Beolvadt a versenypiaci ügyfelekkel foglalkozó E.ON Energiakereskedelmi Kft.-be a villamos energia egyetemes ügyfélkört kiszolgáló E.ON Energiaszolgáltató Kft. tavaly december 31-i hatállyal. A változás hátterében a megváltozott ügyféligények, az átalakuló piaci környezet és a vállalati struktúra egyszerűsítése áll – írja a vállalat közleménye.

Forrás: AFP

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal hozzájárulását követően a Fővárosi Törvényszék mint Cégbíróság tavaly október 17-én kelt végzésével bejegyezte az egyesülést, így idén január 1-től az E.ON Energiaszolgáltató Kft. jogutódja az E.ON Energiakereskedelmi Kft. lett.

Az E.ON Energiakereskedelmi Kft. a jövőben egységesebben tudja kezelni a különböző ügyféligényeket, emellett pedig egyszerűbb és fókuszáltabb belső működésnek köszönhetően több figyelmet fordíthat az új energetikai megoldásokra – indokolja a lépést az energiacég.

Az egyesülés után az ügyfelek kiszolgálása továbbra is a megszokott színvonalon történik, a villamosenergia-szerződések változatlan formában élnek tovább, az ügyintézésre pedig a megszokott csatornák állnak rendelkezésre – hangsúlyozzák.

E.ON Energiakereskedelmi Kft. egyetemes üzletág E.On egyesülés
Kapcsolódó cikkek