Cégvilág

A CIG nem tudott közgyűlést tartani

Nem volt határozatképes a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. hétfőre összehívott közgyűlése, a megismételt közgyűlésre két héten belül sor kerül – közölte a cég a BÉT honlapján.

Határozatképtelen volt a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. hétfőre összehívott közgyűlése, mert a szavazatok több mint felét képviselő részvényes nem jelent meg a közgyűlésen – közölte a biztosító a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

A megismételt közgyűlést – a március 14-én közzétett hirdetménynek megfelelően – április 27-én, változatlan helyszínen és napirendi pontokkal, azonos regisztrálási feltételek mellett tartják meg.

A biztosító közleménye szerint a megismételt közgyűlés az eredeti napirenden szereplő ügyekben a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes lesz.

A CIG Pannónia Életbiztosító részvényeivel a BÉT prémium kategóriájában kereskednek. A papír hétfőn kora délután 465 forintot ért, az elmúlt egy évben a legmagasabb árfolyama 544 forint, a legalacsonyabb 204 forint volt.

10 forintos osztalékot fizethet a CIG

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. igazgatósága a 2017-es üzleti év után részvényenként bruttó 10 forint osztalék kifizetését javasolja a közgyűlésnek – tette közzé a biztosító hétfőn a BÉT honlapján.

 

BÉT közgyűlés megismételt közgyűlés CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. prémium kategória
Kapcsolódó cikkek