Cégvilág

Ajándékot kaphatnak a robogómegosztó utasai az Eb-döntő napján

Az E.ON meglepetéssel készül a szurkolóknak az Európa-bajnokság vasárnapi fináléjára. Aki a döntő napján használja a közösségi elektromos robogókat, kis szerencsével kincseket lelhet a blinkee csomagtartója alatt: az Eb hivatalos szurkolói mezét, valamint egy tréninglabdát.

A nyereményeket a szemfülesek Budapesten és Pécsett a 210 blinkee.city robogó bármelyikében megtalálhatják.

Fotó: Blinkee

Remek csapatok, köztük a magyar válogatott sokakat izgalomban tartó játéka, valamint fantasztikus hangulatú budapesti meccsek jellemezték az elmúlt heteket, ugyanakkor a torna lassan a végéhez közelít.

Az E.ON és a blinkee.city a szurkolást még különlegesebb élménnyé tevő ajándékaként az Eb-döntő napján 10-10 budapesti és pécsi robogó rejt majd meglepetést: szurkolói mezeket, valamint egy hivatalos Eb-tréninglabdát.

Az E.ON 2018 óta támogatja a kényelmes, gyors és fenntartható közösségi elektromos robogókat, amelyek nagy népszerűségnek örvendenek az ökotudatos városlakók körében, hiszen amellett, hogy csökkentik a légszennyezettséget és a zajterhelést, a dugók is könnyedén elkerülhetők velük, sőt, most már kibővített szolgáltatási területen érhetők el. A használatukhoz nem kell más, mint egy legalább fél éve megszerzett, minimum AM kategóriás jogosítvány, az ingyenes blinkee.city alkalmazás letöltése és egy egyszeri regisztráció. Szurkolásra és környezettudatos robogózásra fel!

blinkee.city ajándék Európa-bajnokság
Kapcsolódó cikkek