Az Apple ismét piacra dobott egy terméket, a polírozó kendő egyik sarkában dombornyomott embléma található, és az ára 19 dollár – írja a Bloomberg.

Közel hatezer forint a kendő eredeti ára, azonban itthon hozzáadódik a huszonhét százalékos áfa, így a termék Magyarországon 7 990 forintba kerül.

Fotó: apple.com

A kendő kompatibilis az Apple-termékekkel, amely azt jelenti, hogy nem karcoló anyagból készült, így bármelyik eszköz tisztításához alkalmazható.

Az Amazon.com webhelyen a prémium mikroszálas törlőkendők ára egyenként 1,50 dollár (körülbelül 460 forint), ezzel az Apple új termékével benevezett a legmagasabb árrésű fizikai termékek versenyében.

Számos újdonsággal jelentkezett Unleashed címet viselő, hétfői eseményén az Apple, bemutatták az új AirPod, de bemutatkozott két új MacBook Pro és jön a havi 5 dollárba kerülő, hangaktiválásos zeneszolgáltatás is. Korábban azonban a VG beszámolt arról, hogy előreláthatólag az Apple mintegy 10 millió darabbal csökkenti a jövőre tervezett iPhone 13 gyártási célkitűzéseit az elhúzódó csiphiány miatt.