Február elején jelentette be a Telenor Magyarország, hogy nevet vált, és az egy hónapos átmeneti időszak után március elsejétől Yettel márkanéven folytatja tevékenységét. A névváltás mindhárom országot érinti, amelyben a Telenor eddig jelen volt, vagyis Magyarország mellett Szerbiában és Bulgáriában is Yettel névre vált, ez körülbelül 10 millió ügyfelet érint az említett országokban. 

A vállalat a váltással egy friss, modern, digitális márka létrehozását célozta, amelynek középpontjában a technológia és az ügyfelek igényei állnak. 

Az új név bevezetése apropóján felmérést készített a cég arról, mit várnak el az ügyfelek ma egy telekommunikációs cégtől. A válaszok alapján ma már nem kérdőjelezik meg az online jelenlét fontosságát, ugyanakkor túl sok a technológia, és iránymutatást várnak a könnyebb átláthatósághoz.

Fotó: Mónus Márton / MTI

Emellett többször felmerült az online és offline jelenlét közötti egyensúly, amelynek elérésében szintén szeretne segítséget adni a vállalat, ehhez választottak szlogent, miszerint a kiegyensúlyozott élet egy jobb élet. 

A márkaváltással együtt megújulnak a lakossági számlás és kártyás tarifák is, a Telenor életében központi fontosságú Hiper a Yettelnél Prime néven érhető el, ez lesz a cég zászlóshajója.

Fotó: VG