Előre tervezett bankszünnapokról közölt információkat az oldalán az OTP Bank. A bank tájékoztatása szerint 

fejlesztési okokból szombatonként hajnali 1:00-tól 7:00-ig az értékpapír-szolgáltatásokhoz kapcsolódó funkciók nem lesznek elérhetőek, vasárnaponként hajnali 1:30-tól 4:00-ig, illetve 20:00-tól 24:00-ig szünetel a lakossági hiteligénylések (ingatlan- és jelzáloghitel, személyi kölcsön, babaváró kölcsön, áruhitel, hitelkártya, folyószámlahitel) szolgáltatás. 

OTP
Fotó: Vémi Zoltán / Világgazdaság

A bank közölte, hogy

  • szeptember 23-án 23 óra és másnap hajnali 3 óra között,
  • szeptember 30-án 23 óra és másnap hajnali 3 óra között a befektetési szolgáltatásokhoz, az On-line áruhitelhez és az Internetbankhoz kapcsolódó egyes funkciók nem lesznek elérhetők.

Fejlesztési okokból szeptember 20-án hajnali 1 órától 5 óráig nem lesz elérhető az OTP Bank kártyás fizetési rendszere, emiatt ezen időszakban a fizetési terminálokon és online felületeken nem lehet tranzakciót végezni, illetve az OTP Bank logóval ellátott kártyákkal nem lehet fizetni és készpénzt felvenni. 

Centikre az éves csúcstól az OTP-részvény – elment a hajó, vagy még érdemes beszállni?

Idén 40 százalékos árfolyam-emelkedést produkáltak az OTP-papírok, a tavaly októberi szinthez képest pedig majdnem dupláztak. De még így is van tér fölfelé.