állásbörze

Állásbörzét tartanak az állami cégek

Karrierexpót tartanak az állami cégek szerdán délelőtt 11 óra és délután 18 óra között a Magyar Vasúttörténeti Parkban, ahol 26 állami vállalat mutatkozik be.

November 30-án lesz az első magyarországi startup állásbörze

November 30-án BEEP-BEEP KarrierHub néven tartják Magyarországon az első menedzsment állásbörzét, amelyen mintegy 20 startup cég keres majd gazdasági vezetőt, marketingest, értékesítési vezetőket - közölte a RoadRun-R inkubátorház, a főszervező az MTI-vel.

Ennyi pénzzel is megelégszenek az álláskeresők

Az álláskeresők körében a legvonzóbb munkahelyek a multinacionális vállalatok. Az első helyen a győri székhelyű Audi Hungária áll, amelyet a Mol, majd a Bosch követ – derül ki a HVG Állásbörze látogatói körében végzett felmérés alapján. A válaszadók legnagyobb hányada 100 és 150 ezer forint közötti nettó fizetéssel már elégedett lenne.

Állásbörze a Kecskeméti Főiskolán

Jövő hét szerdán, április 28-án 9-től 15 óráig várják az érdeklődőket az idei állásbörze a Kecskeméti Főiskolán, a GAMF karon.

A munkáltatók elsősorban mérnököket és IT-szakembereket keresnek

A 2010-es tavaszi HVG Állásbörzén több mint 80 kiállító állás- és képzési ajánlatai közül válogathatnak az érdeklődők. Idén a börze a kiállítók ajánlataival és a különleges szakmai programokkal az élénkülő munkaerő-piaci kereslethez igazodva kívánja a tudatosságot és a változások iránti nyitottságot hangsúlyozni.
Világgazdaság Piactér