Aréna

Arénák a szórakoztatásért

Alapkérdés, hogy megtérülhetnek-e ezek a beruházások gazdasági szempontból. Ami biztos: a negyedik generációs stadionok már túlmutatnak a stadionfunkción. Ha a magyar futball egyelőre csak az európai középmezőnybe is tartozik – az épülő stadionok legalább világszínvonalúak. Igaz ez a maga nagyságrendjében a felcsúti Pancho Arénára, a debreceni Új Nagyerdei Stadionra csakúgy, mint a most avatott ferencvárosi Groupama Arénára. S hatványozottan igaz lesz ez az új Puskás Ferenc Stadionra.

Őszre átrendeződik az Aréna Plaza

Nyár végén újabb divatmárkával lesz gazdagabb az Aréna Plaza kínálata, miközben a Zara és a H&M kétszintesre bővíti áruházát. Az épület átalakításáról és a piaci kilátásokról Balla Erna, a bevásárló központ igazgatója beszélt lapunknak.

MOM, Mammut, Aréna - javult a bérleti díj-helyzet

A Colliers International magyarországi irodája által kiadott legfrissebb kiskereskedelmi piaci jelentésből kiderül, hogy a belföldi kereslet érzékelhetően nem változott a 2011-es év során. A statisztikai adatok stagnálást mutatnak a kiskereskedelmi forgalomban a január és november között eltelt 11 hónapra az előző év azonos időszakához képest.

Már ne is menjen AC/DC jegyet venni!

Minden jegy elkelt az AC/DC 2009. március huszonharmadikai, budapesti koncertjére - tájékoztatták munkatársunkat a Sportaréna jegyirodájában.

Aréna Hotel lesz az egykori Stadion szálló

Befejező szakaszához érkezett a Hotel Stadion felújítása, amely a jövőben Danubius Hotels Arena néven folytatja működését. A szálloda az évek óta zajló folyamatos minőségjavító fejlesztéseknek és szolgáltatásbővítéseknek köszönhetően 2009-től négycsillagos besorolással üzemel tovább és egyúttal a szállodalánc városi szállodáit magában foglaló Danubius Hotels brand tagjává válik.
1
Világgazdaság Piactér