Balaton Sound

Nagy neveket jelentett be a Balaton Sound

Mások mellett a Chainsmokers, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix és Dj Snake is fellép a Balaton Sound fesztiválon, amelyet jövőre július 4-től 8-ig rendeznek meg Zamárdiban.

Rekordokat tartogat a fesztiválnyár

A fesztiválokra érkező tömegekből a környékbeli turisztikai attrakciók ebből alig részesülnek, a rendezvények vendégeinek többsége nem mozdul ki.

Nem döntött rekordot a Balaton Sound

Tavalyi rekordját megközelítő, 154 ezres látogatószámmal zárt az idei Balaton Sound elektronikus zenei fesztivál – írták a szervezők.

Háromszáznál is több előadó lép fel a Balaton Soundon

Mintegy húsz színpadon több mint háromszáz előadó lép fel az idei Balaton Soundon Zamárdiban július 5-től 9-ig. A szervezők keddi tájékoztatása szerint összeállt a teljes névsor, a világ top 20-as élbolyából idén hét dj is bemutatja műsorát.

Rekordot döntött a Balaton Sound

Minden eddigi csúcsot megdöntve mintegy 157 ezren látogattak el a hétfőn hajnalban véget ért 10. Balaton Soundra - közölték a szervezők az MTI-vel.

Több mint 145 ezer ember látogatott el a Balaton Soundra

Idén is elérte a tavalyi rekord látogatószámot a Balaton Sound: öt nap alatt 145 ezer látogatót vonzott a fesztivál. A szombati teltházas napon 35 ezren buliztak a Balaton partján - közölték a szervezők hétfőn az MTI-vel.
Világgazdaság Piactér