bojkott

Újabb esély a Huawei bojkott megoldására

Május óta tart már a Huawei kálváriája. Donald Trump amerikai miniszterelnök fél éve kereskedelmi feketelistára tette a kínai vállalatot, amellyel május óta nem üzletelhetnek az amerikai beszállítók.

Kamarai bojkott a Penny Market ellen

A tejtermelők és a fogyasztók érdekében felelős gondolkodást követelünk a Penny Markettől, a fogyasztóknak is jelzést adva – mondta a NAK elnöke.

Elfogadták a montenegrói költségvetést

Elfogadta a montenegrói parlament a 2018-as költségvetést, amely a GDP 2,64 százalékát kitevő, 116,2 millió eurós (36,14 milliárd forint) hiánnyal számol.

Katar nem enged a nyomásnak

Visszautasította a katari bojkott feloldására vonatkozó feltételrendszert a a nemzetközi terrorizmus támogatásával meggyanúsított ország külügyminisztere.

Kezdünk rákapni a bojkott ízére

A Tudatos Vásárlók Egyesületének közreműködésével megjelent friss jelentés szerint 129 milliárd forint volt a bojkottok értéke az elmúlt 12 hónapban.

Már látható a magyar tudatos vásárlói döntések hatása

Magyarországon megbecsülték a tudatos vásárlás piacát. „Kialakulóban van egy olyan réteg, amely a fogyasztásból fakadó problémákat és annak következményeit felismerve szívesen áldoz egy fenntarthatóbb világra” - összegezte a Tudatos Vásárlók Egyesülete a MagNet Bank és a GfK segítségével készített friss felmérést.

Jót tettek Ivanka Trumpnak a rossz hírek

A negatív reklám is reklám, ez most Ivanka Trump márkájának kedvez. Az Amazon.com jelentése szerint hétfővel bezárólag már 6. napja a legkeresetebb termék volt az elnök lányának parfümje - írja az Equilor reggeli hírszemléjében.
Világgazdaság Piactér