iPhone

A kínai fejleményekre fókuszál az Apple

Rácáfolt a borúlátó elemzői várakozásokra az Apple, amely negyedéves nyereségét a tízmilliárd dolláros szint felet tudta tartani. A cég a megerősítette helyzetét a kínai piacon, de érhetik még kellemetlen meglepetések.

Tovább drágulhat az Apple részvénye

Ismét érdemes foglalkozni az Apple-lel, mert az iPhone-t gyártó cég részvényárfolyama egy blue chiphez képest szokatlan ingadozást mutatott az elmúlt időszakban.

A szolgáltatásokra fókuszál az Apple

A piaci várakozásokkal egyező forgalmi és nyereségadatokat közölt az Apple a negyedik negyedévéről. Az iPhone-ok iránt visszaesett keresletnek árcsökkentéssel akar lökést adni a cég.

Kiterítette a lapjait az Apple

A várakozásokkal összhangban bevételei és nyeresége csökkenéséről adott számot a cég gyorsjelentésében.

Tizedével esett az iPhone iránti kereslet

Az Apple­ gyártó- és beszállí­tó­partnereit már nem lepte meg az új iPhone-ok iránti erős keresletcsökkenés – legalábbis erre utalnak az árfolyamreakciók.

Sokkolta a piacot az Apple és a Tesla

Az Apple piaci értéke 50 milliárd, a Tesláé csaknem 5 milliárd dollárral csökkent a vállalatok által közölt piacborzoló bejelentések nyomán. Előbbinél a csökkenő iPhone-eladások, utóbbinál egy árkedvezmény profitgyilkos hatása miatt aggódnak a befektetők.

Sokkolta a piacot az Apple és a Tesla

Az Apple piaci értéke 50 milliárd, a Tesláé csaknem 5 milliárd dollárral csökkent a vállalatok által közölt piacborzoló bejelentések nyomán.
Világgazdaság Piactér