Michael Jackson

Sztárok, akiket már nem boldogít a pénz

A listát immáron hét éve Michael Jackson vezeti, annak ellenére, hogy egy év alatt az ötödére, 60 millió dollárra csökkent a bevétele. A tizenhárom legtöbb bevételt realizáló egykori sztár forgalma 628 millió dollárról 285 millióra esett.

Csak Michael Jackson tartotta a víz felett a Sonyt

Michael Jackson népszerűsége önmagában elegendő volt arra, hogy megakadályozza a zeneipar fokozatos csúszásából eredő veszteségeket, de halálával ez az időszak véget ért.

Sietni kell a Jacko jegyek visszaváltásával

Csak pár napja maradt a Michael Jackson emlékkoncerten pórul járt nézőknek a szervező által felajánlott kártalanítással élni. Jegycserére és visszaváltásra is van mód, de a jegyeket január 25-éig kell eljuttatni az értékesítéssel megbízott irodához.

Kártalanítás a Jacko koncert után

A Jukebox Kft – írásban és élőszóban egyaránt – arról tájékoztatta az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesületet (OFE), hogy kártalanítanak minden olyan fogyasztót, aki elégedetlen volt az általuk szervezett, hétvégi Michael Jackson koncerttel, és igényét bejelenti náluk.

Michael Jackson lehagyta Obamát

Kína új gazdasági szuperhatalommá emelkedése volt a végéhez közeledő évtized legfontosabb híre a világsajtóban – állapította meg 50 ezer hírforrás anyagainak részletes elemzése révén a Global Languague Monitor (GLM).
Világgazdaság Piactér