Michael Jackson

Életrajzi film készül Jacksonról

A film várhatóan a The Jackson 5 sikereitől indulva globális popikonná válásán keresztül 2009-es haláláig mutatja majd be a sztár életét.

Életrajzi film készül Jacksonról

Hollywoodban reneszánszuk van az életrajzi filmeknek: a hírek szerint a Bohém rapszódia producerének nemrég sikerült megszereznie Michael Jackson örököseitől a zenehasználati és megfilmesítési jogokat is.

Sztárok, akiket már nem boldogít a pénz

A listát immáron hét éve Michael Jackson vezeti, annak ellenére, hogy egy év alatt az ötödére, 60 millió dollárra csökkent a bevétele. A tizenhárom legtöbb bevételt realizáló egykori sztár forgalma 628 millió dollárról 285 millióra esett.

Csak Michael Jackson tartotta a víz felett a Sonyt

Michael Jackson népszerűsége önmagában elegendő volt arra, hogy megakadályozza a zeneipar fokozatos csúszásából eredő veszteségeket, de halálával ez az időszak véget ért.

Sietni kell a Jacko jegyek visszaváltásával

Csak pár napja maradt a Michael Jackson emlékkoncerten pórul járt nézőknek a szervező által felajánlott kártalanítással élni. Jegycserére és visszaváltásra is van mód, de a jegyeket január 25-éig kell eljuttatni az értékesítéssel megbízott irodához.

Kártalanítás a Jacko koncert után

A Jukebox Kft – írásban és élőszóban egyaránt – arról tájékoztatta az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesületet (OFE), hogy kártalanítanak minden olyan fogyasztót, aki elégedetlen volt az általuk szervezett, hétvégi Michael Jackson koncerttel, és igényét bejelenti náluk.
Világgazdaság Piactér