Extra

Megjött az első kép a Michael Jackson-moziból – unokaöccse alakítja a popsztárt

Készül a Michael Jackson életéről szóló film. Ennek jeleként most bemutatták az első hivatalos képet, melyen látható, hogy az énekes unokaöccse bújt a popsztár szerepébe.

Nagyban zajlik a Michael Jackson életéről szóló mozifilm, melyet Antoine Fuqua rendez, a főszereplő pedig Jaafar Jackson, az énekes unokaöccse lesz. Ennek bizonyítékaként megjelent egy hivatalos fotó is Jaafar-ról, aki már legendás nagybátyjaként énekel a mikrofonba.

Michael Jackson
Jaafar Jackson mint nagybátyja, Michael
Fotó: Universal

A film Michael Jackson hagyatékának kezelőivel együttműködve készül, ami hatással lehet arra, hogyan mutatja be az énekes ellen élete során, majd halála után felhozott gyermekmolesztálási vádakat. 2003-ban Jackson az egyik ügyben bíróság elé állt, a vádakat tagadta, nem találták bűnösnek. Egészen haláláig ragaszkodott ártatlanságához, de a vádak azóta is árnyékot vetnek megítélésére. 

Korábban Jackson hagyatékának kezelői százmillió dolláros kártérítést nyújtottak be az HBO ellen, mert a kábelcsatorna a néhai sztár állítólagos gyermekmolesztálásáról készült Leaving Neverland című dokumentumfilmjével megszegett egy korábbi szerződést, amelyben vállalta, hogy nem tünteti fel rossz színben az énekest. Majd Jackson rajongói beperelték azt a két férfit, akik a nagy vihart kavart dokumentumfilmben arról beszéltek, hogy a popsztár gyerekkorukban szexuálisan zaklatta őket. 

 

Antoine Fuqua Michael Jackson film
Kapcsolódó cikkek