Extra

Eminemnek nem kellett a katariak pénze, a dollármilliók ellenére sem akart fellépni a vb-n

Egy műsorban 50 Cent azt mondta, hogy Eminem több millió dollárról mondott le.

Curtis Jackson rapper, vagyis 50 Cent egy műsorban arról beszélt, hogy régi barátja és üzlettársa, Eminem visszautasította a közös fellépésről szóló meghívást a 2022-es katari világbajnokságra. A produkcióra a szervezők csaknem 9 millió dollárt ajánlottak fel állítólag – írja a Fox Business.

Fotó: Mark Ralston / AFP

A műsorban 50 Cent megjegyezte, hogy a 2022-es Super Bowl félidei műsora miatt egy közel 9 millió dolláros ajánlatot kapott a világbajnokságra készülő közel-keleti országtól. 

Óriásit ugrott a Super Bowl nézettsége

Az elmúlt évekhez képest több izgalmat rejtő NFL-döntő a tévék elé is sokakat vonzott. Összesen 112,3 millió amerikait szegezett a képernyők elé az izgalmas összecsapás

Eminem, valódi nevén Marshall Mathers körülbelül 8 millió dollárt (közel 3 milliárd forint), 50 Cent pedig 1 millió dollárt (több mint 370 millió forint) kaphatott volna a közös produkcióért.

Miután 50 Cent beszélt Eminem képviselőivel, közölték vele, hogy nem fogja elvállalni a műsort. A rapper azonban nem fejtette ki, hogy Eminem miért utasította vissza Katar ajánlatát. 

A Franciaország–Argentína vb-döntő becslések szerint 16,7 millió nézőt vonzott, így ez a legnézettebb férfi-világbajnokság az angol nyelvű televíziózás történetében. 

 

50 Cent katari vb Eminem
Kapcsolódó cikkek