A Dust Bunny című horrorfilm forgatása miatt tartózkodik Budapesten, aki az egyik belvárosi reggelizőbe is betért, ahol készített néhány közös fotót a személyzettel. A We Love Budapest megírta, hogy Mikkelsen egy Dorottya utcai helyre is betért, ahol készített néhány közös fotót a személyzettel. 

Mikkelsen, Mads
Cannes, 2018. május 10.Mads Mikkelsen dán színész az Artic című filmje bemutatója alkalmából tartott fotózáson a 71. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2018. május 10-én. Az idei filmes seregszemle május 19-ig tart a dél-franciaországi városban. (MTI/EPA/Franck Robichon)
Fotó: Franck Robichon / MTI

A lap hozzáteszi, hogy

a fotók már sem a színész hivatalos felületein, sem a reggeliző oldalán nem érhetők el, de egy rajongói oldal megosztotta a felvételeket

Ez a rajongói oldalon posztolt kép szerint a szintén V. kerületi Fehér Hajó utcában is járt Mikkelsen. 

A Dust Bunny című horrorfilmet Bryan Fuller (Hannibal, Halottnak a csók) írja és rendezi, a filmben Mikkelsen mellett Sigourney Weaver is fontos szerepet játszik majd. 

Johnny Deppet a Gellért Hotelben filmezték le

Elkezdődött a Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztivál. A neves csehországi fesztivál bemutatta vadonatúj fesztiválelőzetesét Johnny Depp főszereplésével. Depp a kisfilm kedvéért csinált magából hülyét Budapesten.