Már most későn indul el az a Billie Eilish-rajongó, aki közvetlenül az első sorból szerette volna megnézni kedvencét a Szigeten. A fiatalok körében óriási sztárként ünnepelt, 21 éves énekesnő ugyanis akkora őrületet váltott ki a fesztiválozók körében, hogy már kedd délelőtt elkezdtek több százan gyülekezni a Nagyszínpad előtt, hogy a legjobb helyről nézhessék meg este a kedvencüket. 

Concert Global Citizen's Power Our Planet: Live à ParisBillie Eilish au concert Global Citizen's Power Our Planet: Live à Paris le 22 juin 2023. © Pierre Perusseau / Bestimage Global Citizen's Power Our Planet: Live in Paris on June 22, 2023 in Paris, France.Billie Eilish au concert Global Citizen's Power Our Planet: Live à Paris le 22 juin 2023. © Pierre Perusseau / Bestimage Global Citizen's Power Our Planet: Live in Paris on June 22, 2023 in Paris, France.
Fotó: Northfoto

Pedig a koncertig még hosszú órák vannak hátra. Ez azonban sokakat nem tántorít el a várakozástól, mint ahogy az sem, hogy a színpad közvetlen előtere még kordonokkal le van választva, csak jóval később nyitják meg a rajongók előtt. Addig a kordonok mentén igazi piknikhangulat van a helyszínen készült videók szerint. 

A fiatal előadó alaposan felkavarta az állóvizet a magyar fővárosban. Rég nem látott érdeklődés övezi az ideérkezését. Például jó ideje nem lehetett akkora csődületet látni, mint hétfő este a Gresham-palota előtt, ahol a sztárénekes megszállt. A rajongók éjszakába nyúlóan várták kedvencüket, hátha megláthatják. 

Előtte viszont néhány szerencsés már összefutott az énekesnővel a Liszt Ferenc repülőtéren. 

Billie Eilish 2015-ben kezdte a karrierjét, és nagyon gyorsan világszerte ismert lett a neve. Legnagyobb sikerét a Bad Guy című kislemezével érte el, amely az első helyre menetelt az amerikai Billboard 100-as listán. Ma ő az egyik legtöbb bevételt termelő fiatal előadó, akinek a koncertjeire pillanatok alatt elfogynak a jegyek.