Nemsokára Budapesten is lehet tombolni az amerikai rap ikonikus alakjának, 50 Centnek a koncertjére. A rapper október 18-án lép fel a magyar fővárosban Busta Rhymesszal. Utánéztünk, mennyibe kerülnek a legjobb helyek a koncertre.

Germany start of the "Final Lap Tour29 September 2023, Hamburg: Rapper Curtis "50 Cent" Jackson (l) performs at the German launch of his "Final Lap Tour" at Hamburg's Barclays Arena. Photo: Markus Scholz/dpa (Photo by MARKUS SCHOLZ / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Fotó: AFP

50 Cent koncertjére a VIP-belépők meglehetősen borsos áron lesznek elérhetők. A szervezők három VIP-csomagot kínálnak, 

ezek legolcsóbb darabja, a Prémium ülőhelycsomag 80 ezer forintért kapható. Ebben a pakkban a koncertre szóló belépő mellett egy egyedi tervezésű VIP-ajándékot, egy emlékjegyet, egy VIP-passzt és egy passztartót, valamint szervezői segítséget kapnak a vendégek a VIP-ajándék átvevő pontjánál.

Ezt a csomagot árban a Gold circle early entry csomag követi. 

A 83 ezer forintos jegyért a vendégek mindent megkapnak, ami az előző csomaghoz is jár, annyi a különbséggel, hogy egy állóhely jár, valamint korábbi belépés a küzdőtérre.

Az igazi érdekességek a Sire Spirits Ultimate VIP Lounge csomagban vannak: 140 300 forintért a rajongók a prémiumülőhely és a VIP-ajándék mellé belépést nyernek a koncert előtt a Sire Spirits Ultimate VIP Lounge-ba, ahol italokat és ételt is felszolgálnak. A vendégek itt még egy fotót is készíthetnek a 50 Cent VIP-fotófal előtt, valamint sorban állás nélkül vásárolhatnak a koncert előtt az ajándékboltban.

 

Az Upgrade a lelke mindennek

Ha már valakinek van érvényes jegye 50 Cent budapesti koncertjére, akkor már csak egy dologgal lehet fokozni az élményt: egy találkozóval magával 50 Centtel. A szervezők a VIP-belépők mellé két upgrade lehetőséget kínálnak a vendégeknek.

A Diamond upgrade érvényes jeggyel vásárolható meg, és lehetőséget ad rá, hogy 

a koncert után a rajongók találkozzanak a rapperrel. Ennek az ára 351 300 forint, ezért az árért egy közös képet is lehet készíteni a sztárral.

Aki egy picit mélyebben a zsebébe nyúl, 

az a találkozó és a közös kép élményét egy dedikált Get Rich or Die Trying vinillel is megspékelheti. Ez az ajándéktárgy a Sapphire upgrade-del érhető el, és a jegy árán felül további 512 200 forintba kerül.

50 Cent tavaly járt legutoljára Magyarországon, azelőtt pedig 2006-ban. A rapper korábban filmet is forgatott hazánkban. Most a Final Lap Tour nemzetközi turné keretében érkezik hozzánk. A koncertsorozat július 21-én indult Salt Lake Cityben, az amerikai szakasz pedig szeptemberben ért véget a torontói fellépéssel.