Korábban a Világgazdaság is megírta, hogy Azahriah első nagyszabású koncertje a Puskás Arénában lesz 2024. május 25-én, azonban a jegyek már az első napon elfogytak. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel a szervezők bejelentettek egy második fellépést is: hatalmas sor alakult ki pénteken az Akácfa utcában, illetve az online jegyértékesítő rendszer összeomlott az óriási leterheltség miatt.

AZAHRIAH;
Fotó: Vasvári Tamás / MTI

A 21 éves énekes második arénás koncertjére is elfogyott az összes jegy. Később a Facebook-oldalán jelentette be a harmadik koncertet, a 2024. május 24-én tartandó fellépésére október 17-től indult meg a jegyértékesítés. Sőt, Azahriah meglátogatta azokat, akik a körúton álltak sorba jegyért a Puskás arénabeli harmadik koncertjére.

A TicketSwapon, ami a hivatalos jegyeladásra szolgáló portál, 

jelenleg közel ezer jegyet lehet megvenni Azahriah valamelyik koncertjére. Szerda este az első két bulira közel 200-200 elérhető jegyet adnának el, míg a harmadik koncertre több mint 580 jegyet árusítanak 

– írta meg a Blikk

A cikk szerint az eladásra kínált jegyeket többen azzal magyarázzák, hogy végül sikerült másik napra belépőt szerezniük, de a közel ezer eladásra kínált jegy még így is soknak tűnik, főleg úgy, hogy a májusi koncertidőpontok még messze vannak, és a legtöbben általában az utolsó napokban szoktak megválni a jegyüktől. Annak ellenére, hogy sok az eladásra kínált jegy – az oldalon eladott jegyek számát elnézve – a kereslet is jelentős.

A szakértő Azahriah sikeréről és a három Puskás Aréna-koncertről: hazudik, aki azt mondja, hogy erre számított

A Világgazdaságnak nyilatkozó Lobenwein Norbert csak remélni tudja, hogy komolyabb tanulmányok elemzik majd mindazt, ami mostanában a magyar könnyűzenében és kiváltképp Azahriah-val történik.