Extra

Összeomlott a jegyértékesítés Azahriah második Puskás Aréna-koncertjére – online és élőben egyaránt

Az Akácfa utcában a Broadway jegyiroda előtt hatalmas tömeg alakult ki, miközben a jegyértékesítő honlap összeomlott a vásárlók súlya alatt. Azahriah második Puskás Aréna-koncertjére is hihetetlenül nagy az érdeklődés. A 2024. május 25-i fellépésre egyetlen nap alatt elfogytak a belépők, ezért a szervezők egy második nagykoncertet is meghirdettek.

Hatalmas sor alakult ki az Akácfa utcában, mivel több ezer ember akar Azahriah-koncertjegyet szerezni. Az online jegyértékesítő rendszer összeomlott a tömeg alatt.

AZAHRIAH
Fotó: Vasvári Tamás / MTI

Október 13-án, 10 óra 13 perckor kezdődött a jegyértékesítés Azahriah 2024. május 26-ára meghirdetett koncertjére – írta meg a Blikk. A fiatal előadó első Puskás Aréna-koncertje 2024. május 25-én lesz, azonban a jegyek már az első napon elfogytak. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel a szervezők bejelentettek egy második fellépést is, egy nappal az első után. Úgy látszik, hogy Azahriahból sosem elég, hiszen rajongók tömegei akarnak bejutni a második stadionkoncertre is.

A sztár így két nap alatt kétszer töltheti meg a Puskás Arénát, amelynek a befogadóképessége egy koncertre 50 ezer fő. Azahriah az első magyar előadó, aki nagykoncertet ad a Puskás Arénában.

Miközben az Akácfa utcában tömött sorokban álltak a rajongók, addig online több mint 11 ezren kerültek várólistára.

Azahriah kétszer megtölti a Puskást, miközben G.w.M egy fővárosi klubba toborozza a rajongóit

A magyar rapper, G.w.M első nagykoncertjére készül Budapesten. Az előadó rajongói az Akvárium Klub NagyHallban láthatják a kedvencüket 2024. január 19-én. A terem befogadóképessége 1250 fő.

A Broadway Jegyiroda megosztott egy videót arról, hogy hány ember vár a belvárosban arra, hogy jegyet szerezzen a 21 éves sztár második nagykoncertjére.

Azahriah a Puskás arénás koncertekkel nagyjából 300 millió forintot tehet zsebre. Egy koncert szervezésekben jártas menedzser becslései szerint jegyértékesítésből nagyjából 2 milliárd forint folyhat be. A szakértő úgy számolt, hogy a helyszínbérlés, a személyzet és az egyéb költségek kifizetése után nagyjából ennyi maradhat az előadónak.

 

Azahriah Puskás aréna Akácfa utca mozaik jegyértékesítés
Kapcsolódó cikkek