Extra

Újraforgatják a Csupasz pisztolyt, már a főszereplőt is megtalálták

A Paramount filmstúdiónál zöld utat kapott a Csupasz pisztoly remakeje, a főszerepben Liam Neesonnel. A kultikus vígjátokban Leslie Nielsen alakította Drebin hadnagyot, a film pedig két folytatást is kapott.

Frank Drebin újra akcióba lendül: a Paramount filmstúdióban újraforgatják a Csupasz pisztoly című kultfilmet, ezúttal Liam Neeson főszereplésével.

"Marlowe" UK Premiere - ArrivalsLONDON, ENGLAND - MARCH 16: Liam Neeson arrives at the UK premiere of "Marlowe" at Vue West End on March 16, 2023 in London, England. (Photo by Jo Hale/WireImage)
Újraforgatják a Csupasz pisztolyt, már a főszereplőt is megtalálták.
Fotó: Getty Images

Az eredeti filmvígjátékban, amely 1988-ban került a mozikba, Leslie Nielsen alakította a kétbalkezes Drebin hadnagyot. A siker nyomán két további folyatás készült a produkcióhoz 1991-ben a Csupasz pisztoly 2 és 1/2, majd 1994-ben a Csupasz pisztoly 33 1/3 - Az utolsó merénylet.

A 2025 júliusában bemutatkozó remake rendezője Akiva Schaffer lesz. A forgatókönyvön Dan Gregor és Doug Man dolgozik.

Nielsen 84 éves korában, 2010-ben hunyt el. A színész a Csupasz pisztoly-filmek előtt főleg drámai szerepeket játszott.

Lassan leesett nekem, hogy az elmúlt 35 évben a karakteremmel ellenkező szerepekre választottak ki. De most végre azt csinálom, amit tényleg akartam

– mesélte egyszer a váltásról.

Mérföldkő: a streaming idén lekörözi a tévé-előfizetéseket

Már évek óta zajlik a verseny a streaming és a hagyományos televíziózás között, idén elérkezhet a történelmi pillanat. A streaming ugyanis új szakaszba lép 2024-ben, a negyedéves jelentések szerint bevételei megelőzik majd a hagyományos tévé-előfizetéseket.

A 72 éves Liam Neeson, akit az utóbbi években számos akciófilmben láthatott a közönség, jelenleg az imdb.com mozis adatbázis szerint a Thug és a Cold Storage című thrilleren dolgozik, és négy további filmje van előkészületben, köztük a Csupasz pisztoly.

 

Csupasz pisztoly Frank Drebin Liam Neeson film Paramount
Kapcsolódó cikkek