Egy szempillantás alatt vált világsztárrá és szexszimbólummá Michéle Morrone a 365 nap című filmnek köszönhetően, amelyben a főszereplőt, Massimo Torricellit alakítja. A hatalmas népszerűségnek örvendő színészt állítólag mostanra már olyan legendák közé sorolják, mint Brad Pitt, George Clooney vagy Pierce Brosnan.

Michéle Morrone. Fotó: AFP

Michéle nemrég Magyarországra is ellátogatott, ugyanis őt választották a Hell Energy legújabb arcának. A TV2-nek a forgatás szünetében sikerült elcsípnie az olasz színészt egy rövid interjúra.

Ettől a pillanattól kezdve az életem már nem volt a régi

– kezdte a beszélgetést a korábban kertészként dolgozó Michéle, aki a szóban forgó film vetítése után, egy éjszaka leforgása alatt 3,5 millió követőt szerzett a közösségi médiában.

A filmsztár már kilencévesen színész akart lenni, azonban az anyagi helyzetük nem tette lehetővé, hogy kövesse az álmait. A kitartása azonban kifizetődött, hiszen ma már a legnagyobb világmárkák szeretnének együttműködni vele.

Az olasz származású sztár kétgyermekes édesapaként igyekszik hírnevét arra is felhasználni, hogy példát mutasson a fiataloknak, és élettapasztalatot osszon meg velük.

A Hell reklámfilmjének forgatása közben rohamozták meg a rajongók a márka új arcát

Több mint egy órát csúszott a HELL Energy reklámfilmjének forgatása, a rajongók ugyanis megrohamozták Michele Moronét, a márka új arcát. Az olasz színész 365 nap című filmjét már több mint hárommilliárdan látták a világon.