BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nyárias meleg várható, többfelé viharokkal

Vasárnap és hétfőn jégeső és felhőszakadás is előfordulhat, viharos széllel.

Vasárnap

A gyakran megnövekvő gomolyokból többfelé alakul ki zápor, zivatar – nagyobb számban a délutáni órákban. Jégeső és felhőszakadás is előfordulhat, viharos széllel – írta a koponyeg.hu

Moody skies await
viar, eső, felhő, időjárás
Fotó: Abstract Aerial Art

Pünkösdhétfő
A gyakran megnövekvő gomolyokból többfelé alakul ki zápor, zivatar – nagyobb számban a délutáni órákban. Jégeső és felhőszakadás is előfordulhat, viharos széllel. Nyárias meleg lesz 25 fok körüli maximumokkal.

Kedd
Gyakran lesz továbbra is gomolyfelhős az ég, de mellette kevés napsütés is lehet. Elszórtan fordul elő zápor, zivatar. A délkeleti szél megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik. 22-27 fok várható.

Szerda
Az erősen felhős égből többfelé valószínű zápor, zivatar, sőt néhol tartósabb eső is lehet. 17 és 27 fok között változik a hőmérséklet – a csapadéktól függően.

Csütörtök
Napos, gomolyfelhős időre van kilátás, és szórványosan továbbra is előfordulhat zápor, zivatar. Az északnyugati szél egyre jobban megélénkül. A csúcsérték 24-25 fok körül alakul.

Péntek és szombat
Ismét több lesz felettünk a gomolyfelhő, és többfelé, több alkalommal törhet ki zivatar, fordulhat elő zápor. Felhőszakadások is esélyesek. 19 és 25 fok között alakul a hőmérséklet.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.