BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Foci
Foci-Eb

Foci-Eb 2024: ezeken a helyeken nézhetjük óriás kivetítőn a meccseket

Szombaton délután három órakor először lép pályára a magyar válogatott, Svájc lesz az ellenfél. Ha valaki ki szeretné használni a jó időt, és közösségi élményként szeretné megélni Magyarország meccseit, érdemes kilátogatni olyan helyre, ahol nagy kivetítővel, ital- és ételstandokkal várják a szurkolókat. A Világgazdaság összeállította, hol érdemes kültéren nézni az egy hónapig tartó sporteseményt.

Lidl Fan Zone


Az UEFA EURO 2024 hivatalos partereként a Lidl Magyarország a Kopaszi Kertben hozta létre a szurkolói zónáját, Lidl Fan Zone-t. 
A közel 2000 férőhelyes ingyenes szurkolói rendezvénytéren két óriási LED-falon keresztül, kényelmes ülőhelyeken izgulhatják végig a meccseket nézők.
 

A Lidl Fan Zone a Kopaszi-gáton. Fotó: Teknős Miklós/Magyar Nemzet

 

A meccsek előtt és a szünetekben több focis aktivitást is segít a hangulat fokozásában. A jelenlévőknek lehetőségük nyílik teqballozni, footgolfozni, vagy éppen a fociketrecben is összemérhetik tudásukat napi minibajnokságok keretében.

A Lidl Fan Zone hétköznap 14 és 24 óra között, hétvégén 10 és 24 óra között van nyitva, a belépés ingyenes.
 

Szabadság tér

Budapest egyik legnagyobb helyszíne, ahol két darab óriási, 45 négyzetméteres kivetítőn lehet nézni a meccseket. A helyszínen frissen csapolt sör és street food várja a közel tízezer szurkolót. 

Foci
Foci-Eb
A foci kedvelői több ezren gyűlnek majd össze naponta a Szabadság téren / Fotó: Balogh Zoltán / MTI

 

Budapest Park

A Budapest Park is meccsnéző helyszínné alakul át. Két kiemelt időpont: június 19-én Németország–Magyarország, és június 23-án Skócia–Magyarország mérkőzés kerül a kivetítőkre. A meccsek után afterparty is lesz. Fontos, hogy a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Foci
Foci-Eb
Több ezer ember fog szurkolni a Közvágóhídnál is / Fotó: Budapest Park

 

Hello Buda

Sokféle családi-baráti programmal várnak mindenkit a Rózsdombon is, ahol a labdarúgó-Eb meccseit óriáskivetítőkön és tévéken követhetjük nyomon. Ki lehet ülni a fedett és nyitott teraszok egyikére, de a tetőteraszon, a bárban és az egyes gasztroegységek előtt is nézhetjük a meccseket. A mérkőzések kapcsán változatos programok várják a szurkolókat, a nagyobb meccsek előtt pedig DJ-k alapozzák meg a hangulatot. 

Foci
Foci-Eb
 A Rózsadombon exkluzív környezetben szurkolhatunk / Fotó: Hello Buda

 

Akvárium Klub és Erzsébet tér

Az Erzsébet téren található szurkolói teraszon óriáskivetítő, hűsítő italok, finom ételek és rengeteg asztal várja a szurkolókat. A korábbi évekhez hasonlóan a foci-Eb idején is pezsegni fog az élet. Érdemes időben érkezni, hogy biztosan legyen helyetek, mert bár sok asztal van, de nagyon hamar megtelik a szurkolói zóna.

 

Várkert Bazár

A Nemzeti Sport és a Várkert Bazár hivatalos szurkolói teraszán 2024. június 14. és július 14. között minden meccsnapon óriáskivetítőn lehet nézni a mérkőzéseket. Ingyenes programokkal és csodálatos dunai panorámával várnak mindenkit, hogy szurkoljon a magyar válogatott sikerének.

Városháza Pop-up park

A Városháza pop-up parkban is lehet követni az Európa-bajnokságot. Hatalmas kivetítővel, több bárral, kényelmes ülőhelyekkel és napernyőkkel várják azokat, akik már a délutáni meccsre is kimennének a nagy hőségben.

Foci
Foci-Eb
A Deák tértől pár percre is találunk óriáskivetítőt / Fotó: Budapest Városháza

 

Budapest Garden

Az óbudai szabadtéri helyen is nyomon követhetjük a foci-Eb meccseit. A szurkolói faluban két óriási LED-falon és több nagy méretű kivetítőn élvezhetjük a meccseket. Az ehhez kapcsolódó programok között megtalálható lesz a labdarúgáshoz is köthető sport- és ügyességi verseny a támogatók által felajánlott értékes nyereményekkel.

 

A hétvégi foci-program

Péntek

21:00 Németország–Svájc

Szombat

15:00 Magyaroroszág–Svájc

18:00 Spanyolország–Horvátország

21:00 Olaszország–Albánia

Vasárnap

15:00 Lengyelország–Hollandia

18:00 Szlovénia–Dánia

21:00 Szerbia–Anglia

Foci
Foci-Eb
Fotó: Balogh Zoltán / MTI

 

Grafikonokon a kontinenstorna legfontosabb információi

Ha egy helyen akarja átnézni a foci-Eb legfontosabb információit, akkor itt a lehetőség.

A spanyol labdarúgás egyik legelismertebb újságírója, Raul Fuentes szerint a magyar válogatott továbbjut a csoportjából. Sőt, a szakíró szerint Marco Rossi alakulata a kontinens legjobbjai között van, így sötét lónak számít a nemzeti tizenegyünk az Európa-bajnokságon. Arról is beszélt, hogy Spanyolországban Marco Rossinak köszönhetően nagyon jó híre van a magyar válogatottnak.

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.