Friss hírek

Borzasztó baleset, szarvas zuhant rá és megölte az utast Esztergomnál

Borzasztó közúti baleset történt nagypénteken Esztergom és Kesztölc között. Elgázolt szarvas zuhant egy autóra és halálos sérüléseket okozott egy 39 esztendős nőnek.

Szörnyű halálos baleset történt nagypénteken este Esztergom és Kesztölc között, egy szarvast gázoltak el és a több mint kétmázsás állat visszazuhant az autóra.

3d,Rendered,Illustration,Of,A,Deer,Infront,Of,A,Car
Fotó: Shutterstock (ilusztráció)

Az ütközéstől a szarvas a levegőbe repült, de nem oldalra zuhant – mint a „szerencsés” vadbalesetekben –, hanem vissza a kocsira, és olyan sérüléseket okozott az anyósülésen ülő 39 éves nőnek, amelyekbe az belehalt.

Az autó sofőrjének, egy középkorú férfinak a gerince sérült meg súlyosan a balesetben, őt stabil állapotban kórházba szállították. 

Benke István Roland, a tűzoltóság szóvivője a Tényeknek nyilatkozott a fatális balesetről. A tűzoltókat az esti órákban arról értesítették, hogy két ember szorult be egy autó roncsába, miután a jármű vaddal ütközött össze. A tűzoltók feszítő-vágó eszközökkel szabadították ki az áldozatokat, de az egyik utas számára már későn érkezett a segítség.

Esztergom környéke egy héten belül másodszor került bele a tragikus autóbalesetekről szóló hírekbe.

Több ember meghalt egy raliversenyen

Az Esztergom–Nyerges Rallyn egy jármű lesodródott az útról és a nézők közé hajtott.

 


 

esztergom szarvas szarvasbaleset baleset
Kapcsolódó cikkek