Bevásárlólista mint társ a spórolásban

Ha a megtakarításon gondolkodik, a költségvetés csökkentésének és rendszeres ellenőrzésének egyik első lépése a tervezés. Készítsen pénzügyi költségvetést, amelyet havi kiadásainak fedezésére fog fordítani. A másik nagyon fontos a bevásárlólista megtervezése. Vásárlás előtt mindig készítsen bevásárlólistát. A lista elkészítésében segítségére lesznek az üzlethálózatok akciós ajánlatai, köztük a Penny Szeged akciós újságok is. A lista által konkrét képet kap arról, hogy valójában mit kell vásárolnia, és csökkenti annak szükségességét, hogy az üzletben az egyes termékek teljes skáláját átnézze.

Tekintse meg kedvenc üzletláncainak aktuális promóciós szórólapjait, akár Szegeden lakik, akár Debrecenben, és keresse a legjobb árakat. Ezt követően csak alaposan meg kell néznie a hűtőszekrénye és a kamrája tartalmát, és hozzávetőleges képet alkotni arról, hogy mire lesz szüksége a következő napokban. A listával történő vásárlás jelentősen csökkenti az üzletben eltöltött időt is.

Ha egy hétre előre megtervezi az étrendjét és az ételei listáját, amelyeket majd elkészít, már csak az alapanyagokat kell hozzá beszerezni. Ebben segítségére lesznek a Tesco Debrecen akciós újságok ajánlatai. Az egyes étkezések fő pillérei a tápanyagokban gazdag összetevők, amelyek feltöltenek, és annyi energiát adnak, amennyire szüksége van. Vásárláskor koncentráljon az alapvető alapanyagokra, amelyekből otthon is teljes értékű étkezést varázsolhat, és amelyek előnyös áron beszerezhetők a szegedi és a debreceni boltok egyikében is. 

Szórólapok egy helyen

A MrOferto portál felületén megtekinthetők az aktuális akciós újságok és akciós katalógusok, köztük az oly népszerű Tesco akciós újság lapozható változata és a Penny Market akciós újság online formátuma is. A szórólapoknak és akciós katalógusoknak köszönhetően mindig áttekintést kap kedvenc üzletei különleges ajánlatairól és kedvezményeiről. Ezért a MrOferto portálnak köszönhetően néhány kattintás szükséges csak ahhoz, hogy jobban kézben tarthassa havi kiadásait, és tanácsot kaphasson a megtakarításhoz. A bevásárlólista megtervezésekor és összeállításakor szintúgy használja a MrOferto áttekinthető akciós ajánlatát és promóciós szórólapjait. Weboldalukon megtalálja az összes nagyobb kereskedelmi lánc aktuális akciós katalógusának teljes kínálatát, és ezeknek köszönhetően jelentősen spórolhat.

Fotó: https://www.tipli.sk/clanok/mroferto

Így, ha a Tesco üzleteiben vásárol, tekintse meg a Tesco akciós újság lapozható változatát vagy akár a Tesco akciós katalógusokat, és jegyzetelje ki belőlük a megvásárolandó termékek listáját. Azonban, ha a Penny Market üzleteit részesíti előnyben, lapozza át a Penny Market akciós újság online változatát, és tervezze meg bevásárlólistáját, majd pedig figyelje a Penny Market nyitvatartási időket, hogy bevásárlását időben és kényelmesen elvégezhesse. A MrOferto felületén rendszeresen megtalálható a minőségi élelmiszerek és háztartási cikkek változatos kínálata. Az ajánlatokban szereplő termékek nagy része helyi beszállítók márkája, így igazán minőségi ételek kerülhetnek asztalára megfizethető áron, ami javítja a havi költségvetését.

Törzsvásárlói kártyák

Szánjon rá pár percet, és csatlakozzon azon élelmiszerboltok hűségprogramjához, ahol gyakran vásárol. Használja a hűségkártyáját, akár műanyag változatát, akár a mobilalkalmazásba letöltöttet, és gyűjtse a pontokat, vagy szerezzen érdekes kedvezményeket minden vásárlásnál. Így minimális erőfeszítéssel minden hónapban megspórolhat néhány eurót.

Mindaddig, amíg nem megy éhesen vásárolni, és van egy bevásárlólistája a szükséges termékekkel, elkerülheti, hogy meggondolatlanul vásároljon olyan dolgokat, amelyekre valójában nincs is szüksége. Próbáljon okosabb vásárlási döntéseket hozni, mint a múltban. Azonban néha-néha lazítson is, és kényeztesse magát főzés nélkül töltött napokkal, menjen el egy étterembe vacsorázni, vagy rendeljen házhoz valami finomat. Egy kisebb vétség nem lesz nagy terheléssel a költségvetésére sem.