Belép a nagy lakóprojektek generálkivitelezési piacára a Budapesti Értéktőzsde Prémium kategóriájában jegyzett AKKO Invest leányvállalata, a NEO Property Services, amely ezt egy 164 lakásos lakópark első ütemével teszi. A magyar piacon jelenleg az ingatlanüzemeltetés meghatározó piaci szereplőjeként jegyzett cég a Budapesten a XIII. kerületben épülő Le Jardin lakópark teljes körű kivitelezői munkáiról a Magyarország egyik legnagyobb ingatlanvállalatának a WING lakóingatlanfejlesztő üzletágát képviselő Living társasággal állapodott meg.

A lakópark tervezett átadása 2024-ben várható, a generálkivitelezőként elnyert megbízásról és tervezett további profilbővítésről a NEO a Budapesti Értéktőzsde rendkívüli tájékoztatójában adott hírt.

A NEO egyedüli tulajdonosa, a Budapesti Értéktőzsde Prémium kategóriájában jegyzett AKKO Invest Nyrt. támogatja a NEO menedzsmentjét a kitűzött célok megvalósításában, amely tovább növelheti a részvényesi értéket

– írták. 

A társaság működése során elsősorban reálgazdasági befektetésekre fókuszál, amelynek keretében kedvező növekedési kilátásokkal rendelkező, és jó nyereségtermelő-képességű vállalati részesedéseket és ingatlanokat vásárol, befektetési-portfóliójának folyamatos szélesítésével eszközalapon jól meghatározható értéket képviselő vagyonkezelőként tervezi működését a tájékoztatás szerint.