Hét jármű karambolozott az M1-es autópályán hétfőn Biatorbágy térségében, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, emiatt a sztrádán torlódásra kell számítani. A baleset a 18-as kilométernél történt, a műszaki mentést a törökbálinti hivatásos és a biatorbágyi önkéntes tűzoltók végzik – közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel. 

Több autó egymásba szaladt az M1-es autópályán, ahol a karambol miatt torlódásra kell számítani.
Fotó: Mihádák Zoltán / MTI (illusztráció)

Az Útinform tájékoztatása szerint azoknak,

akik az M0-s autóútról hajtanak fel az M1-es autópályára Hegyeshalom felé, már a felhajtóágon torlódásra kell számítaniuk. Sokan kerülnek az 1-es főút felé, így hétfő délelőtt is jelentősebb torlódás alakult ki.

A 11-es főúton a Szentendre átkelési szakaszán, Visegrád felé vezető oldalon erős a forgalom, torlódásra kell számítani, mint ahogy a 31-es főúton is, amelyen Sülysápon csomópontépítési munkák miatt a Fő utca érintett szakaszán, a 42-es kilométerkőnél a fél útpályát lezárták. Itt jelzőlámpa irányítja a forgalmat.

A kamiontilalom reggel 6 órától este 22 óráig van érvényben.

Megszólalt az M1-es tömegbaleset áldozatának édesapja

Az M1-esen történt balesetben 19 jármű kiégett és 39 ember sérült meg. Egy férfi nem élte túl a tömegkarambolt, annyira megégett, hogy csak az igazolványáról lehetett azonosítani.