Ingatlan

Lakóparkot épít Vácon az Indotek

Az egyik legnépszerűbb agglomerációs településen, Vácon épít több mint nyolcvan új lakást a magyar vállalat.

Lakóparkká alakítja és jövő év végére befejezi Vácon azt a több mint két évtizede félbemaradt beruházást az Indotek Group, amelynek épületkomplexumát 2013-ban vásárolta meg a magyar vállalat. Az immár Verde Vita néven épülő 82 lakásos lakópark lakásainak értékesítése nemrég elindult, miután a kivitelezési munkálatok is jól haladnak.

A Németh László utcában 1999-ben kezdődött el a Verde Vita helyén az ingatlanfejlesztés, de a korabeli beruházó 2000-ben csődbe ment, a félbemaradt épületkomplexum pedig időközben Vác szégyenfoltjává vált.

Az ezredforduló óta elhagyatottan álló, a helyiek által szellemplázának is nevezett épületet 2013-ban vásárolta meg az Indotek csoport, amely modern és fiatalos lakóparkot szánt a torzó helyére. A tervezési és építési munkálatok tavaly év végén elkezdődtek.

Fotó: Indotek

A zöldövezetben található, Duna-parti új lakópark a fővároshoz való közelsége miatt Budapestről napi ingázással is elérhető, az M2-es autóút és a vasút gyorsan megközelíthetővé teszi, ami vonzerejét jelentzős mértékben növeli. Az Indotek Group közleménye a három ütemben épülő lakóparkban a garzonlakástól a három szobás családi otthonig minden lakásméret megtalálható lesz.

Az Indotek Groupnál régóta foglalkozunk felújításra váró ingatlanok vásárlásával és korszerűsítésével, és rendelkezünk a munkálatokhoz szükséges egyedülálló tapasztalatokkal. Mind a város jelenlegi lakói, mind a városba költözni tervezők számára jó hír, hogy befejezzük a korábban megkezdett építkezést

– hangsúlyozta Pintyőke Marcell, az Indotek Group marketing vezetője a beruházás kapcsán. A beruházók szerint a fejlesztés fontosságát növeli, hogy Vácott eddig nem voltak jellemzőek az újépítésű lakások, így a 2021 negyedik negyedévére teljes egészében átadni tervezett lakópark új színfoltja lehet a városképnek.

Indotek Indotek Goup
Kapcsolódó cikkek