Óriási összegért kínálja malibui villáját a népszerű amerikai énekesnő, Cher. A 76 éves popsztár még 1989-ben vásárolta meg az óceánra néző telket, mindössze 2,95 millió dollárért, amelyre aztán tíz évvel később építette fel az olasz stílusú villát. 

Cher''s Home In Malibu, 390747 03: The home of Cher as seen from the air June 18, 2001 in Malibu, CA. (Photo by Jason Kirk/Getty Images)
Fotó: Jason Kirk / Getty Images

Az 1226 négyzetméteres épület jellegzetessége, hogy gyakorlatilag minden szoba az óceánra néz. A The Wall Street Journal cikke szerint ez az énekesnő állandó otthona, gyakorta tart itt medencés partikat és fényűző vacsorákat. 

A villában, amelyet a velencei házak ihlettek, hét hálószoba található, de van egy vendégház is az 1,7 hektáros birtokon. A fő hálószobában külön meditálórészt és pánikszobát is kialakítottak. Az ehhez tartozó fürdőszoba török faborítást kapott. 

Premiere Of Apple TV +'s "Sidney" LOS ANGELES, CALIFORNIA - SEPTEMBER 21: Cher attends Premiere Of Apple TV +'s "Sidney" at Academy Museum of Motion Pictures on September 21, 2022 in Los Angeles, California. (Photo by Jon Kopaloff/Getty Images)
Fotó: Jon Kopaloff / Getty Images

A házban van konditerem és moziszoba is. Chernek a beszámolók szerint van egy parókaszobája is, ahol állandó hőmérsékleten tartja nagyjából százdarabos parókagyűjteményét. 

Malibu az amerikai sztárok otthonának számít, a Los Angeles melletti kisvárosban rendkívül nagy számban élnek hírességek. Az itteni villák akár több száz millió dollárért is gazdát cserélhetnek. Ehhez képest Cher még elfogadható áron, 85 millió dollárért kínálja az ingatlant, de tekintve, hogy anno mennyit fizetett érte, így is őrületes hasznot könyvelhet el, ha elmegy ennyiért. 

Más kérdés, hogy 2009-ben egyszer már piacra dobta a villát, akkor 45 millió dollárt kért volna érte, de nem akadt rá vevő.