Kiskereskedelem

Sokkolja a munkaerőpiacot a Kifli: egymilliós fizetéssel csábítja a futárokat

A kifli.hu online szupermarket még az idén száz új futárt venne fel. Ennek érdekében nettó bónuszrendszert dolgozott ki.

Tervezhető milliós fizetés a futároknak – ezzel a címmel adott ki közleményt pénteken a kifli.hu. A cég még 2019 decemberében kezdte meg működését, vagyis az élelmiszer házhoz szállítási szolgáltatását. 

Kifli
Milliós fizetéssel csábítja a futárokat a kifli.hu. Fotó: Kifli.hu

Az online szupermarket hamar népszerűvé vált a főváros és vonzáskörzetében, a kiszállított rendelések száma 2023 júniusában már a négymilliót is meghaladták. Mára Székesfehérváron, valamint a Balaton és a Velencei-tó körül is elérhető a Kifli.hu a fogyasztóknak.

Most a cég olyan új bónuszrendszert vezetett be a futárok teljesítményének jutalmazására, amivel 

akár havi egymillió forint fölött is kereshet, aki jól dolgozik.

A kifli.hu kőbányai raktárában korán indul a nap, az első futárok már reggel 5-kör megkezdik a műszakot. A várost bejárva túrák sorozatát teljesítik. Ennek az elkötelezettségnek a jutalma az új bónuszrendszer, amellyel a cég elismerését fejezi ki az extra erőfeszítésekért. „A futárok túránként átlagosan tizenkettő címet teljesítenek. Most a futárok nettó bónuszt kapnak a délutáni műszakért és egy hétvégi bónuszt azok, akik vállalják a vendéglátós hétvége kihívást” – mondta el Kristóf Péter, last-mile manager.

Gabriel Makki, a kifli.hu ügyvezetője arról beszélt, hogy az új bónuszrendszerrel egy olyan jövőt képzelnek el, amelyben azok a futárok, akik folyamatosan kiemelkedően teljesítenek, jelentős mérföldkövet meghaladó bevételt érhetnek el. „Ez nem csak jutalom, hanem befektetés is egy tartós együttműködésbe” – fogalmazott.

Az is kiderült, hogy a kifli.hu jelenleg több mint 500 futárból álló állományát az idén még akár száz munkatárssal bővítené.

 

Kifli hu milliós fizetés futár
Kapcsolódó cikkek