Közélet

Ki kapcsolta le az áramot? Cser Ágnes és a botrányok

Négy szakszervezet szerint veszélybe került az érdekképviseleti munkájuk Csar Ágnes miatt. Az Egészségügyi és Szociális Ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének vezetője ugyanakkor azt állítja, nem ő kapcsoltatta le az áramszolgáltatást a közös székházukban.

Birtokvédelmi eljárást kezdeményezett a Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezete, mert jogtalanul kapcsolták le irodáikban az áramszolgáltatást - mondta az InfoRádiónak Szűcs Viktória.

A szakszervezet elnöke úgy vélte, az ügy hátterében egy elszámolási vita áll, ugyanis az egykori Egészségügyi Szakszervezet vagyonát kezelő Forrás Sanitas Kft. vezetése, és a kisebbségi tulajdonosok közül négy érdekképviselet között tavaly november óta húzódik egy elszámolási vita.



A kft. többségi tulajdonosa egyébként a Cser Ágnes vezette Egészségügyi és Szociális Ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezete. Jelenleg tehát áram nélkül maradt a Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezete, a Közegészségügyi Szakszervezet, a Szociális Területen Dolgozók Szakszervezete valamint a Gyógyszerészeti Dolgozók Szakszervezete - mondta Szűcs Viktória, aki szerint Cser Ágnes egyszerűen ellehetetlenítette a működésüket.

Cser Ágnes ezzel szemben azt állítja, hogy nem kapcsoltatta le az áramszolgáltatást az irodákban.

Cser Ágnes a Közegészségügyi Szakszervezet Egészségügyi Szakszervezet Szociális Területen Dolgozók Szakszervezete Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezete
Kapcsolódó cikkek