Közélet

Végrehajtás alatt a West Balkán - videó a bírósági tárgyalásról

Egy nappal a West Balkánban történt tragédia büntetőperének kezdete előtt végrehajtást indított a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a Noise Life Production Kft. ellen – tudta meg a Gazdaság.hu üzleti hírügynökség. Az ügyben érintett másik cég, a West-Balkán Kft. is adóhatósági végrehajtás alatt áll.

Az újhartyáni székhelyű, Noise Life Production Kft. ellen végrehajtást indított tegnap a A tavaly alapított társaság egyetlen tulajdonosa, az elektronikus bulikat szervező K. Tamás, a ma kezdődött büntetőper egyik vádlottja.

A West-Balkán Kft.-t 2001-ben alapították, két magánszemély tulajdonában van. A társaság 2010-ben 163 millió forint árbevétel mellett 24 millió forint veszteséget halmozott fel, nyáron ellene is végrehajtást kezdeményezett az adóhatóság.

Négyen álltak bíróság elé kedden a West Balkán januári, három halálos áldozatot követelő tragédiája miatt indított büntetőügyben a mai napon. Egy vádlott hajlandó szóbeli vallomást tenni a bíróság előtt a büntetőtárgyalás első napján. A másik három vádlott azt sem engedte, hogy fénykép készüljön róluk. Az ügyész fogházbüntetést kér a vádlottakra.

west balkán végrehajtás per bíróság
Kapcsolódó cikkek