Közélet

A Time Square-t is meghódítja az új magyar sportág

A Times Square-en ünnepelték a magyar innovátorok sikeres találmányát.

Különös népszerűségnek örvend a hírességek körében a Dogpound. A New York-i edzőterembe számos híresség jár le edzeni, a közösségi oldalaknak is köszönhetően pedig egyre felkapottabb hely lett. Nemrég osztott meg felvételeket a Dogpound megálmodója, Kirk Myers edző, aki évekkel ezelőtt Hugh Jackmanmel álmodta meg az edzőtermet, amelybe 2018-ban szerzett tulajdonrészt Gattyán György.

https://www.instagram.com/p/B2ExkCdng1t/

Gattyán, a Docler cégcsoport tulajdonosa rendszeresen tesz közzé videókat a Dogpound és a magyar fejlesztésű Teqball sikereiről. Instagramján nem sokkal ezelőtt a Times Sqare-ről jelentkezett be a Dogpound stábjával, a felvételeken pedig az látszik, hogy

az egyik legismertebb negyed kellős közepén óriási reklámfelületeken hírdetik a magyar fejlesztésú Teqballt, illetve a sztárok körében népszerű Dogpoundot.

Korábban megírtuk: Gattyán György 2018-ban szerzett tulajdonrészt a Dogpoundban, és a magyar üzletember társulásának köszönhetően már Los Angelesben is nyitottak egy termet. Információink szerint a tulajdonosok az elkövetkező években egy Amerika-szerte látogatható prémium kategóriás franchise-ban gondolkodnak.

 

Címlapkép: Instagram/kirkmyersfitness

The Dogpound Teqball
Kapcsolódó cikkek