Közélet

Dzsudzsák Balázs visszatért

Tizenkét év után öltheti magára ismét régi-új klubja mezét.

Több mint 12 év után visszatér Debrecenbe Dzsudzsák Balázs. Már nyáron felvetődött annak lehetősége, hogy a 108-szoros válogatott játékos nevelőegyesületéhez szerződik, de akkor még meghiúsult a szerződéskötés.

A 108-szoros magyar válogatott futballista a mostani naptári esztendőt az Egyesült Arab Emírségek élvonalában szereplő al-Ittihad Kalbában kezdte, ám klubja február elején egyik napról a másikra közölte vele, hogy a folytatásban nem tart rá igényt. Ezt követően nem sokáig maradt csapat nélkül, a liga élmezőnyéhez tartozó al-Ain szerződtette, a megállapodás június 30-ig szólt. Új együttesében négy mérkőzés jutott neki, majd a vírushelyzet miatt felfüggesztették a bajnokságot. Később úgy határoztak, nem folytatják a küzdelmeket. Mivel szerződéshosszabbítás nem történt, Dzsudzsák szabadon igazolhatóvá vált.

Fotó: facebook.com/dvscfoci

Dzsudzsák Balázs 2004 és 2008 januárja között 54 tétmérkőzésen (48 bajnokin) 14 góllal, valamint 17 gólpasszal segítette a jelenleg az NB II-ben szereplő Debrecent, mellyel háromszor nyert bajnokságot az NB I-ben.

Dzsudzsák Balázs Debrecen labdarúgás
Kapcsolódó cikkek