BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ismét lehet tartani diplomaosztókat

Várhatóan közel 50 ezer végzős hallgató ünnepelheti méltó módon felsőfokú tanulmányai lezárását.

Az elmúlt időszak megterhelő volt a fiatalok számára is, hiszen a koronavírus-járvány miatt főként digitálisan zajlott az oktatás. A hatékony védekezés érdekében kevesebbet találkozhattak barátaikkal, és a szórakozási, kikapcsolódási lehetőségeik is korlátozottak voltak – fogalmazott Schanda Tamás a Facebook-oldalán.

Majd bejelentette:

az egyetemek megrendezhetik a diplomaátadókat, így várhatóan közel 50 ezer végzős hallgató ünnepelheti méltó módon felsőfokú tanulmányai lezárását.

Fotó: Shutterstock

A rendezvények szervezőinek természetesen be kell tartaniuk és tartatniuk az aktuálisan hatályos járványügyi intézkedéseket.

A fiatalokat arra kérem, ha még nem tették volna, oltassák be magukat, hogy teljesen felszabadultan vakációzhassanak a nyáron

– írta.

A Magyarországon beoltottak száma jelentősen meghaladta az ötmilliót, a magyar emberek több, mint fele már védett. Az Európában második legmagasabb átoltottságnak köszönhetően megkezdődött a veszélyhelyzeti intézkedések fokozatos feloldása, kinyithattak az éttermek, uszodák, szórakozóhelyek, a járványügyi előírások szerint nagyobb rendezvények is megtarthatók – emlékeztetett.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.