Miután elvesztette az elmúlt évek egyik legnagyobb médiavisszhangot kapott perét, Amber Heard arról tárgyal, hogy könyvet írna az esetről, amiben mindent elmond, ami közte és e-férje között történt. A színésznő az OK! magazinnak elmondta, hogy nagyon izgatott a könyv miatt és azt is közölte, hogy

neki már nincs veszíteni valója most, hogy a bírósági eljárás véget ért.

A bíróság egy több mint 10 millió dolláros kártérítést ítélt meg Johnny Depp-nek, miután volt felesége családon belüli erőszakkal és szexuális zaklatással vádolta meg. Az esküdtek kimondták, hogy Heard állításai nem valósak, így rágalmazásért ítélték el a nőt.

Actress Amber Heard listens to her ex-husband Johnny Depp, as a picture of an injury to his face is seen on a screen, during his defamation trial against her at the Fairfax County Circuit Courthouse in Fairfax, Virginia, April 20, 2022. - Depp is suing ex-wife Heard for libel after she wrote an op-ed piece in The Washington Post in 2018 referring to herself as a ìpublic figure representing domestic abuse.î (Photo by EVELYN HOCKSTEIN / POOL / AFP)

Fotó: EVELYN HOCKSTEIN / AFP

A Fox News megkereste a színésznő képviselőit a lehetséges könnyvel kapcsolatban, hogy az írást egy Depp elleni bosszúnak szánja-e, de kitértek a válaszadás elől. Az OK! magazin arról is ír, hogy Heard befejezettnek tekinti az álomgyári karrierjét és most a könyv megszületésére akar koncentrálni. Az újságnak nyilatkozott Dror Bikel ügyvéd, aki elmondta, hogy Heardnek vigyázni kell, mivel újabb pereket kockáztat mindennel, amit esetleg leírna a Deppel való kapcsolatáról.

Depp és az ügyvédei is követnek és elolvasnak mindent, ami Heard szóban vagy írásban állít. Ha átlép egy határt a kijelentéseivel, akkor azonnal bíróság elé fogják rángatni rágalmazás miatt

– mondta Bikel.

Political satire artist Kaya Mar stands with a painting depicting US actor Johnny Depp and his ex-wife Amber Heard, on the tenth day of Depp's libel trial against News Group Newspapers (NGN), at the High Court in London, on July 20, 2020. - Depp is suing the publishers of The Sun and the author of the article for the claims that called him a "wife-beater" in April 2018. (Photo by Tolga Akmen / AFP)

Fotó: Tolga Akmen / AFP

Ahogy arról korábban írtunk Amber Heardöt néhány nappal ezelőtt egy turkálóban kapták lencsevégre. Ezek a fotók és azok a hírek, miszerint a színésznő nem tudja kifizetni a kiszabott kártérítést együttesen elindították azokat a pletykákat, hogy Heard rémes anyagi helyzetbe került. Lehetséges, hogy a könyv bevételeiből próbálja majd fedezni a Deppnek ítélt összeget.