Több súlyos baleset is történt szombaton a rendőrség jelentései szerint. Kiskunhalasnál, az 53-as főút 50-es kilométerénél röviddel reggel 6 óra előtt autóbusz borult az árokba, a baleset körülményeiről még nem volt információ, amikor a police.hu jelentését kiadta. 

Forrás: Police.hu

Az első hírek szerint a balesetben többen könnyen megsérültek, félpályán lezárták az utat a helyszíneléshez. A baon.hu információi szerint a buszon 55 ember utazott a két sofőrön kívül. A könnyű sérülteket a kiskunhalasi Semmelweis Kórházba vitték.

Azokat, akik nem sérültek meg, a közösségek házában helyezték el, ahol ásványvizet és szükség esetén további ellátást kapnak

– idézte a lap Kuris István László alpolgármestert.

Az M7-es autópálya 48-as kilométerszelvényénél fél 7 körül Budapest felé egy autókat szállító tréler borult fel, az okok egyelőre tisztázatlanok. A forgalomkorlátozás már megszűnt.

Az M3-ason azonban félpályás útlezárás van, miután Nyíregyháza irányában a 76-os kilométernél, Gyöngyöshalász közelében reggel 7-kor  három személyautó összeütközött, még nem tudni, milyen körülmények között. Egyelőre úgy tudni, hogy senki sem sérült meg.