BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ismét Belgorodot támadták az ukránok

Éjszaka megint egy orosz települést ágyúzott az ukrán hadsereg. A Belgorodi terület nem először lett a támadások célpontja.

Ismét zajlottak harcok Oroszország területén belül. Legalább két ember megsebesült az Ukrajnával határos oroszországi Belgorodi területen fekvő Szebekino városát ért éjszakai támadásokban – számolt be róla a TASZSZ orosz hírügynökség.

Belgorod
Fotó: Olga Maltseva / AFP

Az ukrán csapatok ágyúzták a település az éjszaka folyamán.

 

Ismét egy feszült éjszaka volt Szebekino számára. Az ukrán csapatok egy órán keresztül lőtték a várost. Az előzetes adatok szerint két ember megsebesült

 

– számolt be róla Telegram-csatornáján Vjacseszlav Gladkov, a régió kormányzója.

Hozzátette, hogy az egyik férfi súlyos állapotban van, a felső végtagját amputálni kellett. A másik sebesült férfi közepesen súlyos állapotban van.

Már toborozza seregét az ukránbarát orosz csoport, amely Moszkva megtámadását tervezi

A belgorodi támadásért felelős Oroszország Szabadsága Légió újabb nagyszabású támadást tervez. Az önkéntesek Moszkva elleni akcióhoz toboroznak katonákat.

 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.