Tucker Carlson két év után, augusztus 21-én ismét interjút készített a magyar kormányfővel, melyben a Fox News egykori műsorvezetője az orosz–ukrán háborúról, illetve az Egyesült Államok világpolitikában betöltött szerepéről is kérdezte Orbán Viktort. A félórás interjút már több mint 121,5 millióan látták, és egy nap alatt újabb tízmillió megtekintést ért. 

ORBÁN Viktor; CARLSON, Tucker
Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Benko Vivien Cher

Ezzel az közösségi oldalán elindított műsor 20 adásából a magyar miniszterelnöké a harmadik legnagyobb nézettség, csak a több mint 120 millió nézőt összegyűjtő első adást és Carlson Donald Trumppal készített interjúját látták többen. A volt elnökkel készült beszélgetés már több mint 263,5 millió nézőnél jár.

Érdekesség, hogy Tucker Carlson augusztus 24-én elindított TikTok-csatornáján eddig a magyar miniszterelnökkel készített interjúból kiragadott részletet nézték meg a legtöbben, mintegy 2,7 millióan. 

A rövid klip – amelyben Donald Trump külpolitikáját méltatta – 310 ezer lájkot kapott és 26,2 ezren osztották meg. A miniszterelnök szerint a háborút úgy lehetne minél előbb lezárni, ha az amerikaiak visszahívják Donald Trumpot az elnöki pozícióba.

Az elmúlt évtizedek legjobb külpolitikája az övé volt. Nem kezdeményezett újabb háborút. Jól kezelte az észak-koreaiakat és Oroszországot, még a kínaiakat is, és olyan politikát folytatott, amely a legjobb volt a Közel-Keletnek

– mondta Orbán Viktor. 

@tuckercarlson

Hungary’s prime minister tells Tucker why Trump is the only leader who can save the west.

♬ original sound - Tucker Carlson