interjú

Nem fogják könnyen megtartani ügyfeleiket a biztosítók

Emelkednek a kgfb- és a cascodíjak is.
2022.11.10 Olvasási idő:

A kifutó mellett az egészségpiacon robbantana a magyar topmodell

Axente Vanessa nemzetközi topmodellként a Pradával, a Diorral, a Louis Vuittonnal és a Calvin Kleinnel is együtt dolgozott, a zalai lány 14 éves kora óta mozog a divatszakmában.
2022.10.30 Olvasási idő:

Kevés hazai vállalkozás használja ki a faktoring előnyeit

A faktoring, vagyis a le nem járt követelések pénzpiaci megfinanszírozása is segítheti a vállalkozásokat ebben a pénzügyileg nehéz időszakban.
2022.09.23 Olvasási idő:

„Besokalltam a pesti élettől” – Interjú Mentes Júlia színésznővel

A színésznő őszintén mesélt arról, hogy élte meg a járványt, miért lett elege a fővárosból és arról is, miért nem adta fel három sikertelen felvételi után sem az egyetemet.
2022.07.09 Olvasási idő:

Visszakozott Bernie Ecclestone a botrányt keltő putyinos kijelentése miatt

A Forma-1 korábbi ura ráeszmélt, milyen botrányt robbantott ki szavaival, ezért elnézést kért.
2022.07.09 Olvasási idő:

A háborús infláció ellenszere a béke

„Ha holnap véget érne az ukrajnai háború, hamar stabilizálódna a világgazdaság, viszonylag gyorsan le lehetne törni az inflációt, s visszarendeződnének az energia- és az élelmiszer-árak is” – mondta az Országgyűlés gazdasági bizottságának fideszes elnöke, Bánki Erik.
2022.07.02 Olvasási idő:

Vaszily: Hajdú Péternek megköszöntük a közös munkát, Szerbiába készül a TV2

A TV2 elnöke arról is beszélt a VG-nek adott interjújában, hogy a Pesti TV júliusban online újraindul Pesti.tv néven. Az Index.hu-t is kiadó Indamedia Csoport készen áll akvizíciókra, augusztus elejére pedig az is kiderül, hogy a TV2 belép-e a szerb piacra.
2022.06.28 Olvasási idő:

Erős bázisa a költségvetésnek a gazdasági növekedés

„Miközben a világgazdasági környezet egyre kedvezőtlenebb, addig az erős fundamentumoknak és a növekedést támogató intézkedéseknek köszönhetően az idén is jelentős, négy százalék feletti gazdasági bővülésre számítunk” – jelentette ki interjújában Banai Péter.
2022.06.18 Olvasási idő:

Új léptékekben gondolkodva hódítanák meg a hazai piacot

Az utolsó finomítások zajlanak a befektetési tanácsadási tevékenység megkezdése előtt a Sinus-Fair Corporate-nél. A tervek szerint június végén indulnak el ezzel a szolgáltatással – nyilatkozta a Figyelőnek a befektetési szolgáltató vezérigazgatója, Borók Balázs.
2022.06.12 Olvasási idő:

Befagyhat a konfliktus Ukrajnában a magyar szakértő szerint

Kijev elfoglalására és az ukrán hatalomváltás megvalósítására Oroszország nem képes, ezek szinte biztosan lekerültek már a napirendről.
2022.06.04 Olvasási idő: